Hakukoneoptimointi on meidän vahvin osaamisalueemme ja olemme aina ajanhermolla siitä, että mitä hakukoneet sivustoltasi odottavat. Hakukoneiden algoritmit päivittyvät usein ja SEO ammattilaisten on oltava aina valppaana, että omat ja asiakkaiden sivut vastaavat vaatimuksia.

Meidän hakukoneoptimointipalvelumme perustuu kuitenkin pitkänaikavälin tuloksiin, emmekä harrasta niin sanottua mustahattu (blackhat) SEO strategioita.

Mustahattu strategioita hyödyntäessä pystytään manipuloimaan hakutuloksia hetkellisesti, mutta on enemmän kuin todennäköistä, että tulokset tulevat laskemaan ajansaatossa.

Ostaessasi hakukoneoptimoinnin meiltä voit olla varma, että se tuottaa tuloksia vielä tulevaisuudessa, eikä vain hetkellisiä lumetuloksia.

Hakukoneoptimointi palvelut meiltä

Meiltä saat kaikki tarvittavat Hakukoneoptimointi palvelut, joita sivustosi menestyminen vaatii.

Palvelut soveltuvat kaikenkokoisille yrityksille ja verkkosivuille, sillä räätälöimme sopimukset aina tarpeen mukaan.

Voitkin tukeutua meihin yksittäisen optimointityön tekemiseksi, tai vaihtoehtoisesti olemme valmiita sitoutumaan pitkäaikaiseen työskentelyyn sivustosi hakukoneoptimoinnin parantamiseksi.

Kaikki alkaa SEO konsultti palvelussa tehtävillä toimenpiteillä, joiden pohjalta toteutettu hakukoneoptimointi tuottaa hedelmää pitkässä juoksussa. Monet yksinyrittäjät ovat valmiina tekemään tarvittavat muutokset sivustoilleen itse, mutta ajankäytöllisesti ja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme työn ulkoistamista.

Meiltä saat kaikki nämä hakukoneoptimointi palvelut:

  • Sivuston sisäinen optimointi
  • SEO optimoitua sisällöntuottoa
  • Sivuston ulkopuolinen optimointi

Lisäksi avustamme asiakkaitamme omatoimiseen optimointiin sekä näytämme, miten voit seurata hakukoneoptimoinnin tuloksia, että tiedät mistä maksoit.

Sitoutunutta palvelua

Monet hakukoneoptimointia tarjoavat yritykset tarjoavat vain kertaluontoisen piston hakukoneoptimointiin, joka voi kuulostaa todella hyvältä ja kustannustehokkaalta. Hakukoneoptimointi on kuitenkin sellainen prosessi, jota ei voida yhdeltä istumalta suorittaa alusta loppuun aina.

Meidän hakukoneoptimointi palvelut perustuvat pitkäjäkestoiseen prosessiin, jolla taataan sivuston kestävä kasvu. Parannamme nettisivujasi, ja viilaamme niitä viikoittain, jolloin pääsemme yhdessä tavoiteisiin, joka on verkkosivuliikenteen lisääminen sekä lisämyynnin tuottaminen.

Tarjoamme myös kertaluontoisia ja pikaisia palveluita, kuten seo optimoidun sisällöntuottoa, jota voi ostaa artikkeli / sivu perusteisesti, kun sitä tarvitsee.

Tämän lisäksi tarjoamme laadukasta ja laajanpohjantyön sisältävää ulkoista hakukoneoptimointia, eli etsimme sinun sivustolle suotuisia sivustoja ja pyrimme hoitamaan niistä linkityksen sinun sivustollesi.

Hakukoneoptimointi palvelun hinta

Hakukoneoptimoinnille ei voi täydellisesti ennalta määrittää hintaa, sillä jokainen sivusto on yksilö ja työmäärä sekä tarvittavat toimenpiteet vaihtelevat laajasti.

Kaikki alkaa kuitenkin SEO konsultoinnista, jonka teemme sivustosta riippuen hintaan 249€-799€ + alv. Pohjatyön jälkeen voit itse valita, että teetkö tarvittavat toimenpiteet itse, vai ulkoistatko ne esimerkiksi meille.

Yritykset, joiden hakukoneoptimoinnin tavoitteet ovat kunnianhimoiset ja mainosbudjetti on riittävän suuri kääntyvät useimmiten meidän puoleemme.

Pienemmille yrityksille suosittelemme, että konsultoinnissa saadut toimenpiteet suoritetaan itse, mutta mikäli osaaminen tai kiinnostus nettisivuihin on olematon, niin olemme mielellämme avuksi joustavilla maksuehdoilla.

Haluan ulkoistaa optimoinnin, mitä se maksaa?

Hakukoneoptimoinnin ulkoistaminen on aina kallista, mutta ammattilaisen käsissä maksettu summa tulee takaisin usein moninkertaisena.

Esitellään muutama esimerkki siitä, miten toimimme, jos päätät ulkoistaa hakukoneoptimoinnin.

On olemassa kaksi eri vaihtoehtoa.

  • Kertaluontoinen parannus sivustoille
  • 1-3kk sopimusjakso, jonka aikana sivustoa parannetaan joka osa-alueelta.

Kertaluontoinen seo palvelu

Kertaluontoinen hakukoneoptimointi on tietysti edullisempi vaihtoehto ja se sisältää sivuston sisällön optimoimisen sekä ehdotuksia ulkoisista optimoinneista. Lisäksi saat ohjeet mitä

Yleensä kertaluontoisella optimoinnilla on hintaa 700€-2900€, riippuen nettisivujen koosta.

Kertaluontoinen hakukoneoptimointi soveltuu parhaiten paikallisyritysten nettisivuille, joiden pääasiallinen tavoite on ajaa asiakkaita toimipisteeseen palveltavaksi.

Lisäksi se soveltuu loistavasti verkkokaupoille, joilla on jo useita tuotteita sekä kategorioita. Verkkokaupat voivat saada aikaan uskomattomia tuloksia kertaluontoisella optimoinnilla.

Jatkuva hakukoneoptimointi

Sopimuspalvelu sisältää kaiken saman, kuin kertaluontoinen optimointi, mutta siihen sisältyy paljon muutakin.

Sopimuksen hinta on Kertaluontoinen hakukoneoptimointi + 1250€ / kuukausi (minikesto 2kk).

Optimointi tapahtuu vähitellen ja tiimimme ammattilaiset työstävät nettisivujasi viikoittain koko sopimuksen ajan. Sopimuksen aikana nettisivuille tuotetaan uutta sisältöä, joka auttaa nettisivuja näkymään hakukoneissa paremmin, jonka lisäksi sopimuksen loputtua saat käsiisi listan asioista, joita tekemällä voit ylläpitää saavutetut hakukonetulokset tai parantaa niitä.

Lisäksi sopimuskauden aikana tiimimme etsii sinun verkkosivustollesi sopivia sivustoja, joiden avulla pystymme parantamaan hakukonenäkyvyyttäsi ulkoisesti.

Ulkoinen hakukoneoptimointi maksaa kuitenkin lisää, ja siihen onkin hyvä varata hieman lisäbudjettia. Nykyaikainana hakukoneet kuitenkin rakastavat seo optimoitua sisältöä enemmän, kuin backlinkkejä.

Jatkuva hakukoneoptimointi soveltuu isommille yrityksille, joiden nettisivut kaipaavat lisää sisältöä, ja jotka kilpailevat monilla eri hakusanoilla hakukoneissa.

Emme halua sitoa asiakkaitamme enempää, kuin on tarve ja yleensä 2-3kk optimointi jakso riittääkin saavuttamaan loistavia tuloksia ja voimme päästää asiakkaat toimimaan omin päin, nauttien tuloksista ja lisämyynneistä.

Olemme kuitenkin täällä sinua varten, ja voimme tarvittaessa jatkaa sopimusta eteenpäin. Etenkin isojen yritysten kohdalla sopimuksen ylläpitäminen on loistava valinta, sillä pidämme sivustosi aina ajantasaisena ja hakukoneystävällisenä.

Monet yritykset myös tekevät kanssamme jatkuvaa yhteistyötä pelkästään ulkoisen hakukoneoptimoinnin parantamiseksi, tai tilaavat vain silloin tällöin SEO optimoitua sisältöä sivustoillensa.

Aloitetaan hakukonenäkyvyyden parantaminen!

Mikäli tässä kohtaa olet vakuuttunut siitä, että voisimme olla avuksesi, niin voimmekin siirtyä eteenpäin!

Kuten mainittua, jos olet vailla täydellistä SEO optimointia nettisivuillesi, niin aloitamme työn aina konsultointi osiosta.

Mikäli taas olet vailla pelkästään seo sisällöntuotantoa nettisivuille, tai ulkoista optimointia, niin voit ottaa suoraan yhteyttä asian tiimoilta!

Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö, joka tuottaa lisäarvoa yrityksellesi!

Ota yhteyttä täällä tai lähetä sähköpostia info (at) gsemoy.com