Nettisivujen sisällöntuotanto on yksi tärkein osa-alue hakukoneoptimointia. SEO Optimoitu sisällöntuotanto edistää yrityksesi näkyvyyttä eri hakusanoilla, jonka lisäksi se tukee sivuston yleistä SEO optimointia.

Yritykset, joilla ei ole resursseja tuottaa nettisivuilleen sisältöä jäävät usein jalkoihin hakukoneoptimoinnissa, sillä jatkuva nettisivujen kehittäminen on avain jatkuvaan kasvuun.

Olemme täällä kuitenkin juuri siksi, että olemme aina valmiita tuottamaan laadukasta ja hakukoneoptimoitua sisältöä asiakkaiden sivustoille.

SEO sisällöntuotanto

SEO sisällöntuotanto on todella tärkeä asia kokonaisvaltaista nettisivujen optimointia, eikä monilla yrittäjillä riitä aika päivittää kotisivujaan niin usein, kuin on tarve.  Sisällöntuotanto on aikaa vievä, sekä ammattitaitoa vaativa prosessi, etenkin, jos haluat tekstin olevan oikeasti seo optimoitua.

Lisäksi sisällöntuoton jälkeen tekstien sivulle asettelu vaatii ymmärtämistä siitä, miten sen tulisi linkittyä sivuston muihin artikkeleihin sekä sivuihin.

SEO optimoitu sisällöntuotto

Koska erikoisosaamisalamme on SEO optimointi, niin tästä syystä myös kaikki tuotettu sisältö on luonnollisesti optimoitua. Tiimimme tuottaakin viikoittain useita artikkeleita (300-4000 sanaa per artikkeli) asiakasyrityksille sekä omille verkkosivuillemme.

Hakukoneoptimoidun sisällöntuottaminen ei ole koskaan helppoa, sillä se vaatii hioutunutta ammattitaitoa. SEO optimoitua sisältöä tuottaessa tulee ottaa huomioon monia asioita, joita asiaan vihkiytymättömät eivät ota huomioon.

Sisällön tulee sisältää sopivasti haluttuja hakusanoja, mutta niitä ei saa silti olla liikaa.

Lisäksi tekstien otsikkorakenne tulee suunnitella tarkasti, käyttäen H1, H2 sekä H3 otsikoita. Sisällön tulee myös olla sivuston muuta rakennetta tukevaa siten, että voit linkittää myös muihin sivustosi alasivuihin.

SEO sisällöntuotantoa meiltä

Nyt kun osaat tarkistaa ostamasi sisällön laadun ja aitouden, niin on aika esitellä oma hinnastomme sisällöntuotantoon. Ostaessasi sisällöntuottoa meiltä tulet saamaan 100% uniikkia, ammattilaisen kirjoittamaa sisältöä, joka vaikuttaa hakukonetuloksiisi positiivisesti.

Asiakkaitamme on monet kansainväliset yritykset, joiden omasta SEO tiimistä ei löydy natiiveja suomalaisia. Lisäksi palvelemme useita Suomalaisia yrityksiä kokoon, tai toimialaan katsomatta.

Meidän isoin etu sisällöntuottajina tuleekin siitä, että tiimissämme on monien erialojen ammattilaisia ja pystymme kertomaan lähes aiheesta kuin aiheesta kattavasti, ja ymmärrettävästi.

Aiheita joista olemme kirjottaneet

  • Verkkokauppojen sisältö
  • Palveluyritysten sisältö
  • Referenssit
  • casino sisälläntuotto
  • Matkailuartikkelit
  • Opasartikkelit

Ja monet muut!

Sisällöntuotanto hinta

Hinnastomme on todella selkeä, ja ennalta määriteltävissä. Käytämme seo sisällöntuotannossa nykyaikaista sanakohtaista hinnoittelua. SEO artikkelin hinta määräytyy sen haastavuuden mukaan. Hinnastomme vaihtelee 0.15 – 0.20€ / sana välillä.

Mikäli olet aikeissa ostaa sisältöä yrityksen nettisivuille, tai muille nettisivuprojekteille niin suosittelemmekin olemaan yhteydessä kun tiedät mistä aiheesta haluaisit saada optimoidun artikkelin, ja kuinka pitkä siitä tulisi saada. Voit myös pyytää suosituksia artikkelin laajuuteen meiltä.

SEO artikkelit

Alapuolelta löydät yleisimmät seo artikkelit, joiden pohjalta voit miettiä omaa seo sisällöntuotanto tarvetta. Ehdottomasti yleisin ja paras vaihtoehto on medium artikkeli, joka on kustannustehokas sekä oikeintehtynä kilpailukykyinen monille eri hakusanoille.

Lyhyt artikkeli

Lyhyt artikkeli soveltuu monenlaisille verkkosivuille. Artikkelin pituus on 350-450 sanaa.

Medium artikkeli

Medium artikkelin avulla voidaan tuoda asia esille laajemmin, kuin lyhyellä artikkelilla. Artikkelin pituus 650-800 sanaa.

MEGA artikkeli

Mega artikkeli ei jätä mitään kiveä kääntämättä. Soveltuu aiheisiin, joista löytyy paljon kerrottavaa. Artikkelin pituus 1200-4000 sanaa.

Referenssi artikkeli

Referenssi artikkelit on helppo tapa pitää hakukoneoptimointia yllä. Artikkelin pituus on vaihteleva.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous sivustosi sisällöntuotannosta, ja saat käsiisi takuu varmasti seo optimoitua sisältöä, joka on räätälöity juuri sinun sivustosi tarpeisiin sopivaksi.

Kannattaako sisällöntuotanto ulkoistaa?

Sisällöntuotannon ulkoistaminen on useimmiten hyvä idea, sillä kuten jo mainittua, niin oikein optimoidun sisällöntuottaminen vaatii ammattitaitoa. 

Laadukas sisältö nettisivuille on kuitenkin verraten kallista, joten markkinointibudjetista kannattaa osa säästää siihen. Sisältöä ei kuitenkaan tarvitse tuottaa joka päivä, mutta suosittelemme sisällöntuottoa vähintään kuukausittain.

Lisäksi sisältöä tulee ostaa vain luotetuista lähteistä, sillä kukaan ei halua kopioituja tekstejä omille sivullensa. Sekin kun on luonnollisesti googlen sääntöjen mukaan kiellettyä.

Voit lukaista blogistamme muutaman ohjeen seo sisällöntuotantoon täällä.

Tarkista ostamasi sisällöntuotto näin

Tämä on aihe, jonka avaamisesta voi jotkut suuttua, mutta asiakkaana sinun on oltava tietoinen tästä.

Netistä löytyy satoja, ellei tuhansia yrityksiä sekä freelancereitä, jotka tuottavat sisältöä asiakkaidensa nettisivuille. Kaikki ei aina ole kuitenkaan sitä miltä näyttää, sillä joskus voit saada käteesi sellaista sisältöä, joka on kopioitua.

Olemme nimittäin itsekin käyttäneet alihankkijoita sisällöntuottoon, ja tarkistuksen lopputulos on ollut jopa 60% kopioitua tekstiä.

Onneksi plagiointia vastaan on kehitetty työkaluja ja voitkin tarkistaa kaiken ostamasi sisällön, että onko se oikeasti käsin kirjoitettua vai kopioitua. 

Huomion arvoista on kuitenkin se, että geneeriset lauseet voivat olla vahingossa kirjoitettu tismalleen samalla tavalla, kuten toisellakin sivustolla.

Esim. ”Voit maksaa meillä pankkikortilla, käteisellä ja mobilepaylla.”

Mikäli plagiarismchecker näyttää, ettei koko teksti oli 100% uniikkia, niin sitä ei missään nimessä kannata julkaista omilla nettisivuillaan.

Tarkista ostamasi sisällön aitous täällä!

uniikki sisällöntuotanto
Tältä plagiarism scannauksen tulos pitäisi näyttää. Mikäli punainen viisari värähtää sivustosi voi olla vaarassa päätyä mustalle listalle.

Ota yhteyttä ja tilaa sisältöä!

SEO artikkelin tilaaminen meiltä on todella helppoa ja vaivatonta, eikä toimitusaikakaan päätä huimaa. Kun olet tehnyt päätöksen sisällön tilaamisesta, niin yhteydenoton jälkeen käymme asiakkaan kanssa aihetta läpi, jonka pohjalta artikkeli lähtee tekeytymään.

Yleensä artikkelit ovat valmiita viimeistään n.5 työpäivän kuluttua.

Mikäli laadukas seo optimoitu sisällöntuotto kiinnostaa, niin ota yhteyttä täällä!

Jos kokeilit plagiarism checkerin avulla nettisivusi vanhaa sisältöä, ja huomasit sen olevan kopioitua edes pieniltä osin, niin voit olla yhteydessä meihin, ja korjataan sivustosi uniikiksi.

Ota yhteyttä täällä!