SEO konsultointi sopii jokaiselle verkkosivun omistajalle, sillä harvoin yksikään nettisivu on täydellinen.

Konsultointi soveltuu kuitenkin parhaiten niille yrityksille, joiden hakukonenäkyvyys tökkii, eikä sen kehittämiseksi ole mielessä tarvittavia toimenpiteitä.

Tilatessasi meiltä ajan konsultointiin saat tietoosi tarvittavat toimenpiteet, joiden avulla nettisivusi hakukonenäkyvyys tulee parantumaan.

Konsultointi ei sido sinua mihinkään, mutta voit halutessasi jatkaa yhteistyötä siten, että teemme tarvittavat toimenpiteet nettisivuillesi. Konsultointi on kaikkien hakukoneoptimointi palveluidemme perusta.

Seo Konsultti

Haluatko tietää nettisivusi terveydentilan SEO optimointia ajatellen?
 
Konsultointikierros alkaa aina tämän hetkisen analyysin luomisesta. Voit halutessasi ostaa pelkästään SEO terveystarkastuksen hintaan 249€, josta saat selville nettisivusi viat ja korjausehdotukset hakukoneoptimointiin.
 
Terveydentila-analyysi ei sisällä laajoja toimenpiteitä, sekä ohjeistuksia, jotka täysimittainen konsultointi sisältää.
Analyysi sopii parhaiten niille nettisivun omistajille, jotka osaavat tehdä tarvittavia muutoksia sivustollensa, ja ymmärtävät hakukoneoptimoinnista yleensä.

Näin seo konsultointi toimii

SEO konsultoinnin tavoitteena on saattaa yrityksen tietoon kaikki tarvittavat toimenpiteet, joiden avulla yrityksen nettisivujen hakukonenäkyvyys paranee.

Mikäli päädyt ostamaan meiltä konsultointipaketin, niin se sisältää seuraavaa.

  • Hakusanakartoitus
  • Sisäisen optimoinnin kartoitus
  • Ulkoisen optimoinnin kartoitus

Kaikki nämä saat kirjallisena sähköpostiisi, jonka lisäksi konsultointiin sisältyy noin tunnin soittoaika, jonka aikana käydään läpi asiakkaan tavoitteet ja mahdollisuudet toteuttaa hakukoneoptimointia.

Lisähinnasta tulemme myös mielellämme paikanpäälle keskustelemaan yrityksen onlinemarkkinointiin liittyvistä asioista.

SEO konsultoinnin jälkeen

Kun olemme kartoittaneet sivustosi tarpeet täydellisesti ja saattaneet ne sinun tietoosi, niin pallo on sinulla. Voit joko lähteä toteuttamaan hakukoneoptimointistrategiaa itse – tai ulkoistaa sen meille.

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä työtä, joka sitoo yrityksen resursseja paljon. Yleensä asiakkaamme valitsevatkin meidät tekemään tarvittavia toimenpiteitä, jos yrityksellä ei ole omaa IT vastaavaa.

Vaikka yrityksellä olisi IT vastaava, niin olemme silti käytettävissäsi osana yrityksesi markkinointitiimiä.

Kenelle SEO konsultoinnista on hyötyä?

SEO optimointi on todella tärkeä osa liiketoimintaa nykyisin, joten käytännössä tämä palvelu soveltuu kaikille yrityksille, joilla on jo nettisivut.

Uskommekin, että pystymme parantamaan jokaisen asiakkaan hakukonenäkyvyyttä tavalla tai toisella, sillä suurin osa nettisivuista ei sijoitu googlen top 10 tuloksiin.

Mikäli haluat ottaa ensimmäisen askeleen siihen, että nettisivusi tuottavat sinulle lisämyyntiä, niin SEO konsultointi soveltuu sinulle täydellisesti.

SEO konsultointi hinta

Keskikokoiset sivustot

Sivustot, joilla on yli 1-40 alasivua. Soveltuu esimerkiksi isoille yrityksille ja Pienille verkkokaupoille.

799€

Isot sivustot

Sivustot joilla on yli 40-80 alasivua. Soveltuu erityisesti isoille,- ja keskikokoisille verkkokaupoille ja yrityksille.

999€

Mikäli sivustosi ei täsmää mihinkään paketeista, niin ota yhteyttä, ja katsotaan sinun jättisivustollesi sopiva paketti!

Konsulttipakettien lisäksi tarjoamme myös räätälöityjä SEO konsultointeja isoille yrityksille, joilla perusasiat ovat kunnossa. Tällaisia yrityksiä ovat isot ja vanhat yritykset, joilla on jo vahva asema hakukoneissa.

Vaikka yrityksesi sijoittuisi tänään hakutuloksissa ylös, niin se ei tarkoita sitä, että se pysyy siellä aina. Etenkin vanhemmilla yrityksillä voi olla nettisivuilla asioita, jotka eivät vastaa enää nykyaikaa.

Tilaa SEO konsultointi

SEO konsultoinnin tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Voit ottaa yhteyttä meihin, ja liittää mukaan verkkosivusi sekä yrityksen laskutustiedot.

Kun asiakas on maksanut laskun, niin aloitamme nettisivujen analysoinnin.

Analysointi ja strategian hiominen kestää noin 7 työpäivää, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä sovittuna ajankohtana.

Mikäli palvelusta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä myös ennen ostopäätöksen tekemistä.