Nettisivut ovat yritykselle todella tärkeä myyntityökalu nykyisin, sillä monia palveluita ja tuotteita etsitään ensimmäisenä netistä. Monet yritykset ovatkin panostaneet viime vuosina isolla kädellä nettisivuihin, eikä suotta.

Nettisivuihin sijoitettu raha voi tulla moninkertaisena takaisin, jos kotisivut on SEO optimoitu oikein ja niihin panostetaan jatkuvasti vielä perustamisen jälkeenkin. Mikäli yritykseltäsi puuttuu nettisivut, niin olet osunut oikealle sivustolle.

Tarvitseeko yritykseni nettisivut?

Nykyaikana käytännössä kaikki yritykset tarvitsevat nettisivut, ja niistä voi olla todella paljon hyötyä liiketoiminnan kasvattamisessa. Yritykset, joiden palvelut löytyvät googlesta ensimmäisten hakutulosten joukossa kahmaisevat suurimman osan asiakkaista.

Tosiasia on kuitenkin se, että hakutuloksien kärkeen mahtuu vain yksi sivu, ja kilpailu on kovaa. Kuitenkin jo top 10 tuloksiin sijoittuvat sivut saavat liikennettä nettisivulleen.

Oikein hakukoneoptimoidut nettisivut voivat kuitenkin ajansaatossa ja tietyillä toimenpiteillä nousta jopa hakukoneiden ykköspaikalle.

Nettisivut yritykselle meiltä

Kun tiimimme tuottaa nettisivuja, niin niiden kaikki perusta on SEO optimointi, luonnollisesti. Mikäli haluat yrityksellesi sellaiset nettisivut, joiden mahdollisuus löytyä hakukoneissa on maksimaalinen ja asiakassuhteen kuuluu jatkuva neuvonta hakukoneoptimoinnin osalta, olemme oikea valinta.

Tuotamme kaiken tyylisiä nettisivuja yrityksille, olipa tarpeesi millainen tahansa. Asiakaskuntamme on todella laaja, ja kokemusta nettisivujen tekemisestä on niin verkkokauppojen, palveluyritysten ja muiden nettisivujen osalta.

Uskommekin, että pystymme täyttämään jokaisen yrityksen tarpeet nettisivujen osalta.

Nettisivujen hinta

Nettisivujen hinta riippuu monesta tekijästä, mutta meillä on kätevät nettisivupaketit, joista voit saada osviittaa hinnasta. Hinta saattaa nousta, jos asiakkaalla on nettisivujen suhteen erityistoiveita. Lopullinen hinta kuitenkin selviää asiakkaalle aina ennen, kuin projekti alkaa.

Lisäksi tarjoamme yrityksille nettisivut halvalla, jos asiakas on itse valmis tuottamaan sisällön nettisivuille. Avustamme asiakasta sisällöntuottamisen kriteereihin, ja siihen kuinka paljon sisältöä tulee tuottaa.

Lisäksi tietysti tarkistamme ja optimoimme sisällön ennen julkaisua.

Pienet nettisivut

Nettisivut, joilla on 1-3 alasivua. Soveltuu pienille palvelu,- ja paikallisyrityksille.

799€

Medium nettisivut

Nettisivut, joilla on 3-10 alasivua. Soveltuu isommille yrityksille, joilla on useita palveluja.

alk. 1950€

Premium nettisivut

Nettisivut, joilla on 10-20 alasivua. Soveltuu yrityksille, jotka haluavat ottaa hakukoneen haltuun.

Kysy hintaa!

Nettisivujen muut kulut

Nettisivujen kulut eivät kuitenkaan ole pelkästään niiden valmistamiskulut, sillä niihin liittyy myös kuukausiperusteisia maksuja käytännössä aina. Lisäksi sivuston domain nimi maksaa TLD päätteestä riippuen 8-15€.

Nettisivut tarvitsevat myös hosting palvelun, joka maksaa tyypillisesti suomessa 35-70€ / kk. Tämä sisältää tyypillisesti vain nettisivun palvelinmaksun.

Nettisivujen ylläpitopalvelut meillä

Nettisivut vaativat hosting palvelun, jossa verkkosivusto sijaitsee. Me emme omista serverejä, vaan käytämme luotettua namecheap palvelua, johon asiakas voi itse avata nettisivut ja ylläpitää niitä, tai ulkoistaa sen meille.
 
Mikäli asiakas päätyy itse ostamaan hosting palvelun sekä avaamaan wordpress pohjan, tulee kuluja tällöin parhaimmillaan vain joitain euroja kuukaudessa.
 
Tällaisissa tilanteissa häiriön iskiessä nettisivuille palvelumme ovat lisäveloituksellisia.
 
Mikäli taas annat meidän pitää huolta nettisivustasi alustaloppuun kuukausi hinta on 30€/kk perinteisille nettisivuille, ja olemme aina valppaana mikäli nettisivuilla tapahtuu kummia. Tällaisia tilantaita ovat esimerkiksi vanhentunut plugin, nettisivuilla, joka kaataa sivuston tai muu vastaava, joka aiheuttaa sivuston kaatumisen.

Osta laadukkaat nettisivut yritykselle

Laadukkaat nettisivut ovat hyvä sijoitus yrityksen liiketoimintaa ajatellen. Mikäli päädyt ostamaan nettisivut yritykselle meiltä, niin saat sellaiset kotisivut, joilla on edellytykset löytyä silloin, kun asiakkaasi sinua etsivät.

Meiltä ostetut nettisivut ovat aina hakukoneoptimoitu, onhan se ensisijainen liiketoimintamme muoto, nettisivujen suunnittelun lisäksi.

Pidämme huolen siitä, että nettisivustosi on paremmin optimoitu heti alusta alkaen, kuin kilpailijasi – ja tällöin saat jo markkinaetua nettimarkkinoinnissa.

Monet palveluyritykset maksavat nettisivujen kustannukset jo muutamilla myyneillä, jonka jälkeen käytännössä kaikki muu orgaaninen liikenne on pelkkää plussaa!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan nettisivut yrityksellesi!

Ota yhteyttä täällä!